Felhívás

Tisztelt Alkotók!

Tisztelettel megkérnénk arra, tájékoztasson minket filmjének fesztiválsikereiről - mely fesztiválokra nevezte, milyen sikereket ért el.

A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál szervezőinek célja, hogy a hozzánk nevezett és díjazott filmek más fórumokon, fesztiválokon elért eredményeit, sikereit kommunikálja, hazai és nemzetközi fórumokon, sajtóban stb.

Célunk, hogy az eredményekről tájékoztassuk a magyar és a nemzetközi médiát, felhívjuk a figyelmet az alkotásokra, az alkotókra.

Megkérnénk továbbá arra, hogy a weblapunkon található ALKOTÓKNAK aloldalon nézze meg azokat az aktuális filmfesztiválokat, amik nevezése 2018. májusig tart. Ezekre a fesztivál nevezné az alkotását - amennyiben az alkotó hozzájárul. Az alkotó részéről csak azt kérjük, adjon meg minden releváns adatot a film nevezéséhez, amit mi időben bekérünk, (ha eddig nem került be adatbázisunkba) onnantól a nevezést mi, a fesztivál szervezői bonyolítjuk!

Az eredmények nemzetközi kommunikálásában segítségünkre van a Green Film Network és a Kreatív Európa program menedzsmentje, valamint nemzetközi filmszakmai szervezetek.

Köszönjük az együttműködést!
További sikeres munkát kívánunk!

a Szervezők

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
http://www.godollofilmfest.com