Meghívó

Ezúton szeretnénk meghívni Önt és cégét az idén 6. alkalommal megrendezésre kerülő Miskolci Nemzetközi Filmvásárra, szeptember 12-15. között, a 14. Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál keretén belül. 2017-ben a filmvásárlók körét bővíteni szeretnénk a kábelszolgáltatók és online felületek képviselőivel, vásárlóival. Az esemény a miskolci City Hotelben**** kerül megrendezésre. Amennyiben igény van rá, itt lehetőséget biztosítunk a résztvevő cégek számára, hogy filmjeiket zártkörűen levetítsék. Idő hiányában csak korlátozott számú produkciót tudunk műsorra tűzni, a jelentkezések sorrendjében.

Kérjük visszajelzésüket július 26-ig, hogy kívánnak-e élni a vetítés lehetőségével. A filmeket cím, nemzetiség, hossz, műfaj megjelöléssel, rövid tartalommal július 26-ig kérjük HD minőségű blu-ray formátumban - ha megoldható angol felirattal - eljuttatni hozzánk. A produkció egy képviselőjének térítésmentesen biztosítunk szállást az esemény ideje alatt.

Mellékletben küldjük az esemény részletes programját és az akkreditációs lapot. Részvételi szándékukat kérjük július 26-ig jelezzék felénk (a kitöltött akkreditációs lap visszaküldésével), az ezután érkező jelentkezéseket sajnos korlátozottan vagy egyáltalán nem áll módunkban elfogadni.