• Hírek
  • Meghívó a 2018. évi Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaira

Meghívó a 2018. évi Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaira


Meghívó a 2018. évi Nemzetközi Természetfilm Fesztivál programjaira

1. Meghívó a Filmszakmai eseményekre
Szeretettel meghívunk minden alkotót, továbbá a természet- és dokumentumfilmezés iránt érdeklődőt az idei Filmszakmai találkozónkra és  workshopra, amelyekre a részvétel ingyenes.

Időpont: 2018. május 25-26. 

Helyszín: Gödöllői Királyi Kastély területén felállított Filmszakmai Rendezvénysátor


A május 26-án 9.00-12.00 között tartandó filmszakmai találkozó témája: „Készüljön több film a magyar tudományos eredményekről” - együttműködési lehetőségek 2018.

Regisztráció és részletes program

2. Filmszakmai Gála
A 2018. évi Nemzetközi Filmszemlére és a Kárpát-medencei filmszemére összesen több mint 1.500 nevezés érkezett, 104 országból. A szakmai zsűri által legjobbnak ítélt alkotások kihirdetésére és az ünnepélyes díjátadóra szeretettel várunk mindenkit. A Gálán a szekció díjak mellett átadásra kerülnek a Fesztivál és a támogatók különdíjai is.

Időpont: 2018. május 26. szombat 17:30

Helyszín: Királyi Kastély Lovarda, Nagyterem

3. Vetítési program
A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő Fesztiválon 3 nap alatt, 6 vetítési helyszínen, összesen 170 film kerül bemutatásra.

Részletes vetítési program

 

4. Kísérőprogramok
A filmvetítések mellett, immár hagyományosan, természetfotó kiállításokkal, szemléletformáló családi programokkal, Trash Art Magyarország hulladékszobrokkal és sok-sok újdonsággal várunk benneteket.


Szeretettel várunk mindenkit:
a szervezők

 
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
A Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő szakmai programjai a Nemzeti Média – és Hírközlési Hatóság támogatásával jöttek létre.

Kérjük, add hozzá az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it." style="color:#656565;font-weight:normal;text-decoration:underline;" rel="nofollow" target="_blank">iThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címet a biztonságos feladókhoz vagy címlistádhoz, hogy a jövőben se maradj le hírlevelünkről!

© Nemzetközi Természetfilm Fesztivál Gödöllő. Minden jog fenntartva!